Dragi ljubitelji pripovijedanja i priča!
Obilježavamo Noć knjige pričama i pripovijedanjem. Pridružite nam se, sigurno imate i svoju priču.
Tema ovogodišnje Noći knjige je LJEKOVITA MOĆ KNJIGE.
Ako imate kakvu priču na tu ili neku drugu temu (zašto ne?), pridružite nam se.
Prepustite se riječima i neka vas zacijeli snaga žive, tople ljudske riječi!
U događaju možete sudjelovati:
a) kao slušatelj/sudionik
b) kao pripovjedač – bez obzira na dob i iskustvo – slavimo moć pripovijedane riječi!
Molimo vas da se za sudjelovanje prijavite putem obrasca kako bi nam olakšali organizaciju događaja ovdje: https://forms.gle/Lw9xpJ7gpNaUGhGbA
Događaj je otvoren za sve zainteresirane koji će na svoje e-adrese dobiti poveznicu na događaj.
Svi sudionici dobit će po završetku događaja potvrdu o sudjelovanju.
Vidimo se!
udruga Kreativni studio “Logos”
* Napomena: Svi podaci koji upisujete sakupljaju se u svrhu praćenja, kontrole, izvještavanja, organizacije i revizije programa naše udruge te se u druge svrhe ne mogu upotrijebiti, a obrađivat će se i koristiti samo u svrhu za koju su prikupljeni te se neće prosljeđivati trećim osobama.
** Imenice slušatelj/sudionik i pripovjedač odnose se podjednako na slušateljice/sudionice/pripovjedačice kao i na slušatelje/sudionike/pripovjedače te se rabe radi pojednostavljivanja pisanja obavijesti.
Iako u Noći knjige nećemo imati pričaonicu u knjižnici, za naše najmlađe pripremili smo “pričaonicu za van”.
U petak, 23. travnja u 18 sati priču za laku noć ispričat ćemo Vam putem Youtube platforme, a sve one aktivnosti koje bismo inače radili u knjižnici, moći ćete napraviti i kod kuće. Za svu djecu koja su polaznici vrtića, paketić s materijalima dostavit ćemo u DV Zrno Virje, a ako Vaše dijete nije polaznik vrtića možete nam se javim mailom na knjiznica.virje@gmail.com ili putem poruke ovdje.
I ove godine družimo se na facebook stranici umjesto uživo. Nadoknadit ćemo mi to u ljetnim mjesecima, ali u petak, 23. travnja od 19 do 01. svakih sat vremena vas očekuje preporuka naših najčitača, trivia pitanje i nagrada! Trebate samo ostati budni uz nas i možda neku napeticu!
Skip to content