Od siječnja ove godine u čitaonici možete potražiti i mjesečnik Moj lijepi vrt.

 

 

 

 

 

 

 

Kome je namijenjen mjesečnik MOJ LIJEPI VRT?
Moj lijepi vrt namijenjen je svim ljubiteljima cvijeća i bilja, kao i onima koji se bave hobi vrtlarstvom. Vrlo kvalitetne fotografije prate stručni i razumljivi tekstovi te praktični savjeti kako uljepšati vlastiti balkon, vrt, terasu, povrtnjak, voćnjak…

O časopisu
Mjesečnik Moj lijepi vrt u Hrvatsku je stigao 2003. godine kao licenca njemačkog izdanja Mein schöner Garten. S godinama je proširen i domaćim sadržajima. Cilj je bio približiti široj čitalačkoj publici ljepotu vrtlarstva, uzgoja cvijeća i bilja, bez opterećivanja previše stručnom terminologijom, a opet, poštujući zakone struke.

S čistim entuzijazmom i ljubavlju prema hortikulturi, mjesečnik Moj lijepi vrt jedini je uspio opstati kao samostalno izdanje na kioscima. Jaka strana mjesečnika su stručni, a opet razumljivi tekstovi, komentari, odgovori na pisma čitatelja i vrlo kvalitetne fotografije.  Svaki mjesec u redakciju stižu brojna pisma čitatelja koji ili nude fotografije svojih vrtova za objavu, ili pak traže savjet pri uređenju okućnice odnosno kako riješiti konkretan problem oko određene biljke ili cvijeta. Pridružite se velikom broju čitatelja Mog lijepog vrta!

Skip to content