I ovog ljeta naši superjunaci Stem, Art i Play bore se protiv dosade, bezveznih dana i ljetnog gubitka znanja!

Ponedjeljkom od 14 do 18 sati, rezervirajte termin za svoju ekipu i lego gradionicu. Gradimo brickheadz-e i bit će ih svakakvih.

Utorkom je dan za gaming i više. Cijeli makerspace bit će vam na raspolaganju uz naše volontere da vam pripomognu ako zapne. Možete jednostavno igrati igrice na računalima i plejki. Isprobati Wacom, VR i Move kontrolere. Ili pak eksperimentirati s mBotom, micro:bitom, AQ:bitom ili micro:Maqueen robotom.

Srijeda je dan za kreativnost. Očekuje vas slikanje akrilom, akvarelom, alkoholnim bojama, dizajnersko kolažiranje i recycle craft.

Četvrtak je dan za priče. Veliki i mali, u grupi ili sami, kad god vam dođe volja da poslušate neku priču bit će dovoljno da dođete u knjižnicu i upalite naš automat, naš jukebox za priče. Ok, nije pravi automat, nego vaša knjižničarka i pripovjedačica Ivanka, ali četvrtkom je samo vaša.

Petak će kao i prošle godine biti obiteljski dan. Otvaramo kinom u parku, završavamo kazalištem, a za sve što se još u međuvremenu pojavi, pratite naše web stranice i društvene mreže.

Svaki vaš dolazak bit će ugodniji ako nam se prije najavite, što možete telefonski na 048 897 095 u radno vrijeme knjižnice, u inbox na društvenim mrežama ili e-mailom.

Skip to content