U ovoj, najčudnijoj dosad, godini očekuju Vas i najčudniji dosad Ljetni istjerivači dosade.
U skladu s promjenjivom epidemiološkom situacijom, planiramo i promjenjivi program. To znači da ćemo sve ovogodišnje Izazove pripremiti tako da ih ponesete kući. Svaki Izazov i ove će godine imati pobjednika koji će biti nagrađen. Družit ćemo se virtualno, susretati ponekad i proslaviti kad za to dođe vrijeme.
Ova nam je godina kao bajka u kojoj glavni junak još nije uspio do kraja savladati nedaće. Zato će i izazovi biti bajka. Dosta vam je ekrana i interneta? I nama. Ovogodišnji Izazovi, zato će Vas podsjetiti da je knjiga naše najveće blago. Tražimo ne samo čitatelje, nego i pisce i ilustratore!
ČITATELJSKI IZAZOV za sve koji su spremni zaroniti u svjetove između korica uz poneko iznenađenje!
LIKOVNI IZAZOV za sve one koji vole crtkati, šarati, rezuckati, fotkati, modelirati i zezati se. Uvjereni smo da se među Vama krije nova generacija ilustratora i spremni smo se kladiti u to!
FANTASTIČNI IZAZOV za sve one koji vole filmove, serije, crtiće, stripove, youtubere i tiktokere. Ako stalno izmišljate nove spačke i video sadržaje u vama se sigurno krije i priča koja još nije zapisana. Pridružite nam se i saznajte kako vas daleko može odvesti vaša mašta.
Iako se ne možemo okupljati za najmlađe ćemo pripremiti PRIČAONICE ZA VAN – jednostavno dođete u Knjižnicu i posudite pričaonicu spakiranu u ruksak!

Skip to content