Dio naslovnice slikovnice "Koprivko i tajna crne rupe"U suradnji s Dječjim vrtićem “Zrno” Virje i Društvom Naša djeca Virje, a povodom Međunarodnog dana dječje knjige koji se svake godine obilježava 02. travnja na rođendan Hansa Christiana Andersena, Narodnu knjižnicu Virje posjetit će koprivnički Koprivko, junak istoimenih slikovnica. Koprivka će malim Virovcima predstaviti autori Branimir Dolenec i Dubravka Volenec koji su pripremili opsežan program za vrtićance, školarce i njihove roditelje, djedove, braću, sestre…

Tako će svi polaznici naučiti ponešto o slikovnici kao prvom štivu, o tome kako napraviti slikovnicu, tko je Koprivko i odakle je, a gosti susreta imat će prilike iznijeti i svoje ideje za neke buduće slikovnice.

Susret je organiziran u suradnji s Dječjim vrtićem “Zrno” Virje i Društvom Naša djeca Virje, pa će Koprivka prvenstveno upoznati polaznici dviju starijih vrtićkih skupina i polaznici Dječjeg foruma i kreativne skupine Iskrice Društva Naša djeca Virje, ali pozvani su svi zainteresirani!

Susreti će se održati u Narodnoj knjižnici Virje u srijedu 02. travnja 2014. s početkom u 14.00 (prvi susret) i 15.00 sati (drugi susret).

Skip to content